Sunday, May 15, 2011

Sabau le

Memang dalam nak berjaya or nak achieve something in life, kita sure kena go thru obstacles here and there kan. Dugaan nak ubah hidup ke arah yang lebih baik, memang tak mungkin akan senang..

Macam aku lah sekarang ni..
Orang kata, manusia ni memang selagi tak terhantuk selagi tu la dia lalai.
Haa, sama la cik Sabrina ni.
Tapi in the end kalau fikir balik, macam mana sakit pun bila terhantuk tu, kita perlu kejadian yang menghantukkan kita tu.
Dengan cara tu la kita dapat sedar kan.

Haih, the urge nak berubah tu memang kow kow la.
Dugaan pun boleh tahan masya'Allah nya. Hahahah..
Tapi sabar je la kan, sabar tu selalu nya akan jadi benda yang memberi pulangan yang baik.

:)

No comments: