Sunday, May 15, 2011

Bukan rezeki makkk la uols

Bukan la sakit hati.
Terkilan ke terharu, aku pun tak sure...
Geram pun ada.
Tak puas hati, mungkin...

Bila kita dah ye ye cakap Insya'Allah pasni ada kalau ada la kaum kaum Adam yang muncul balik dalam hidup aku, mungkin boleh dipertimbangkan untuk jaminan masa depan. Ceh.

Tapi tuh la.
Orang cakap rupa penampilan tu tak penting.
But sorry to say aku cam rasa zaman sekarang ni kita kena memilih kot sikit sikit pun.
Zaman skarang lain bro..

Ye la tiba tiba yang datang, muka elok, lain elok tapi bertindik sana sini la pulak.
Macam jahat sangat pulak, sebab aku memang elakkan diri jadi manusia penilai, sejak aku kenal sorang hamba Allah ni yang sangat gemar menilai manusia lain.

Haih tapi tu la kan, jodoh bukan kat tangan gua.

Alah lagipun aku bukan nak pun berboyfren2 lagi buat masa sekarang ni.
It's too soon.

Buat memeningkan kepala otak je. Kalau menyenangkan takpe la jugak.
Baik aku sayang diri aku, family aku. Adalah lebih afdhal begitu ye dok? hahaha...

When it comes, it comes..

But for now, aku memang nak cuba sedaya upaya untuk delay proses proses tersebut.
Bukan nya aku tak boleh hidup takde bf ark?
Cukup lah ada family and kawan kawan dengan aku.
Takde nak mintak lebih dah sekarang.
Syukur aje.

No comments: