Wednesday, August 4, 2010

It Ain't Easy

Tiredness.

Now I know how hard it is to work for a living.
When parts of my body starts aching, and before saya start complaining and all, tersedar sekejap yang segala penat lelah dan sakit sakit badan ni semua akan membuahkan hasil.. The answer is, mencari rezeki halal to go on with my life..
Untuk kurangkan beban papa and mama, bila dah stabil, diorang tak perlu lagi tanggung saya kerana anak bongsu mereka dah dewasa, dah bekerja, sedang dan Insya'Allah takkan putus asa untuk belajar bersikap bertanggungjawab dan berdikari..

For me, it's a lil hard. Some said I'm manjaaa...
I'm not independent.. Manja? Couldn't agree with that yet.
Not independent? Couldn't agree more with that.
It's a fact, I admit. I'm trying to get used to take some things seriously rather than main bohh aje and then terbabas, buat muka kesian..

But still, I think it's normal kot.
Nobody was borned perfect. People change as days go by kan..
Good to bad, bad to good, bad to worst.. People change..
Some people doesn't take long, while some- still crawling.
I'm prolly one of the people who's still crawling- to be a better person.
And to me, it's only the matter of time..

I ain't no angel or anything, never will be.
Saya hanya seorang lagi hamba Allah seperti anda anda semua..
Belum lagi laksanakan tanggungjawab sebagai seorang wanita Islam, anak yang baik, adik, cucu, anak buah yang baik.. Terlalu banyak tanggungjawab yang perlu dilaksanakan.
I still make mistakes.
And still, deep down, I'm trying to change things around me.
Siapa nak hidup tanpa haluan yang tepat dan baik kan?

Hopefully, everyone of us will have enough time to change and leave this world with such calmness.. Insya'Allah.. Amin amin yarabbal'alamin.

Just a random post. Just my 2cents. :)

Be safe people. Toodles!
WS.

No comments: