Saturday, January 9, 2010

m o n k e y

So you've said it, this is MY blog, I can blog about anything that I wished to.
Then why do you care so much?
Who the hell do you think you are?

And everytime lu cakap, "Jangan ganggu I lagi," sumpah aku tahan aje nak gelak. Fyi, I still have all your SMSes.. Sebab awal2 lagi aku da tahu TRICK kau. And memang hidup kau penuhhh dengan trickkks and tales! Bakar la aku lagi biar aku jadi budak2 mcm kau, and start to show around message2 kau k?
Siapa cari siapa?
OMG.

Lucu la awak ni..

Dah la stalker.
Hahahaha..
Siap mengaku pulak terasa dengan blog posts aku.
Ada nama kau ke?
Bukan masalah aku kalau kau terasa..

Pergi la buat blog sendiri okay rather than jadi stalker and terasa hati sendiri.
Kau tahu apa kau dah buat.
Kau nak terasa, bukan salah aku kot.
Kejap mengaku kau banyak salah dengan aku.
Pastu tak puas hati dgn aku, main pusing cerita la plak..

Again, lagi sekali kau hantar msg ckp JANGAN GANGGU KAU, mcm aku plak heran nak terkejar2 kau, memang confirm aku selamba aje reveal msg2 kau kat aku ok?
Termasuk lah msg2 last yang aku hantar, yang mintak kau jangan ganggu aku lagi. And kau cakap kau tak nak. I still have them man. =)

Bakar la lagi.
Aku pun takde masa nak cite pasal kau aje. Ni blog aku, cerita hidup aku.
And kewujudan manusia bangang dalam hidup aku.
So you don't have any f*ccin rights to stop me!
Siapa suruh stalk aku?
In the end sendiri plak nak terasa..
Perasan betul.
Everytime, kau yang buat aku blog pasal kau..


Kau yang stalk aku.. Heran betul nak tahu pasal aku kan?
haha.

OMG this is stupid.

Aku tak nak dowh post blog macam ni. But since you're too much kan.
Kaki putar mengalahkan kentang putar!

No comments: