Thursday, July 2, 2009

Updating..

Bangun tidur, kerja..
Balik kerja, tidur......

Sigh..

Oh takpe.
July 10th is just around the corner!!
Sarawak herrreee weee comeeee!!!

Gila rindu semua semua disini!!
But sorry nak cerita panjang, tak cukup masa for now.
Nanti if dapat online sehari suntuk dirumah, macam dulu dulu, pasti banyakk cerita best.

:)

Gaji?
Masa baru masuk mmg best tgk number nya.
Tapi ditolak perbelanjaan nak ke Sarawak, mahu menangis rasanya diriku ini.
Hahaha.
And semalam, first time kot beli toilettries sendiri.
Tu pun cotton pads dengan hair serum je.
Nak keluarkan RM42.00 pun rasa nak mengalir airmata.

Sekarang baru realise betapa susah papa dengan mama nak provide keperluan aku selama ni.
:(
Dulu reti order je, tau2 benda ada depan mata.
Okay Sabrina.
It's time to depend on yourself.
Bulan depan nak fikir rumah sewa lagi.

Aku nak beli hair serum tu semua dah pening.
Ini kan pulak papa nak fikir belikan aku kereta haritu..
Lagi la pening..
Mama nak belikan aku itu ini.
Pening2 pun aku dapat jgk.
Huwaaaa nak nangisss!!

Kiok~

2 comments:

Sabrina said...

betul betul... mcm nak cubit diri sendiri sbb rasa macam kedekut nak kuar duit sendiri..

duit sendiri... gaji pertama selalunya mmg rasa macam tak cukup.. huhu.. rasa sedih..rasa emo..

tapi kene selalu ingatkan diri utk bersyukur supaya next time, tuhan akan bagi kita nikmat keberkatan. =)

Sabrina Vee Zalani said...

tahu xpe! nak2 pulak, kerja retail.. for a shoppaholic like me, habis satu kedai i nak borong! pfft. tiap bulan promise x nak beli apa,.. tp sanggup kira2 paling murah punya barang..nakk jugak beli! choyy