Thursday, February 5, 2009

Rinduuuu..

Okay.
Ehm.. Tiba tiba I feel like I miss those times when I used to chilled with my cousin, Ayman's friends.
It was like 5 years back kot, if I'm not mistaken.
Shark, Bajau, Mawardy, Kip, Nenen, Haq, Zarul, Izat, etc.
Warghh..
Aku cam rindu gila time tu.
Time2 nak exam, SPM plak tuh, but sorang2 buat majal.
Except for Ayman, the innocent bwoyyyy.. Hahahahhaha..
Gila best time tu.

Korang korang igt tak, kita lepak kat rumah Ayman..
Ramai2, hoohaa hoohaa..
Time tu aku couple ngan salah sorg dari korang, kan kan kan.
Wakakakkaka..
Cinta monyet la kot, tapi rindu je time tu..
Time dating kat buaian lagi.
Wahahahhah..
Pastu malu gaban.

Skrg ni aku tgh YM ngan Shark.
And dia tanya aku, aku suka KITA yg dulu or KITA yang sekarang.
So aku jujur je la jwb, of course yang dulu.
Sekarang, mostly semua dah buat haluan masing2.
Padahal bukan tak boleh keep in touch.
So far la, mana yang ada ni, ada je lagi.
Shark, Bajau, Kip, Mawardy relax aje.
Tapi ada yang senyap terus mcm tak penah kenal.
Tapi aku takde hal la sgt.
Yang penting, aku tau aku ni okay aje ngan semua..

Shark pulak, after hilang ingatan time accident, banyak benda dia lupa.
Hish.
Tapi nasib baik, antara orang2 yang dia igt, termasuk AKU.
Yeayyy..
Bila aku tanya dia, kenapa dia igt aku, dia ckp sbb dia syg kat aku.
Happy nya.
Ye la, aku tak ada abang. Pastu Ayman tu sepupu aku yang tua aku 4 hari je tapi layan aku cam adik dia. Pfft.
Pastu kawan2 dia pun sama baya ngan aku tapi aku anggap macam abang2 jugak, termasuk la Shark ni.
Dulu mmg aku selesa sangat dengan semua dorg tuh.
Hee.
Time tu takde gila amik gambar sangat kot.
Kalau tak sure ada yang aku boleh share kat sini..


Lepak ramai2, Bajau main gitar..
Buka puasa ramai2, convoy naik motor.
Aku naik motor ngan Ayman, and yang lain semua..
Gila best.

Pastu time birthday aku, akak aku buat makan makan kat rumah.
And korang semua datang..
Bajau main gitar lagu Kau Ilhamku..

Tapi serious la korang, aku tiba tiba teringat time tu.
And rasa rindu gila.
Dulu korang suka sakat aku..
Korang gelarkan aku, Bee and Awi- The Gonjengs.
Mawardy kot yg start bagi nama tuh.
Hahahha..
Cikale..
Tapi aku suka gila kawan ngan korang time tuh..

Dari tuisyen kot.
Pusat Tuisyen Bistari.
Hahahahahhaha..
Lepak kat Patisfrance Bakery ramai2, kecoh2..

Lepas habis SPM plak, Cik Man bukak Gloria Jean's.
Port melepak baruuu..
Hahaha..
Tapi time tu jugak la, slow2 semua makin renggang.
Yang study, yang kerja...
Sampai la skrg ni, tinggal berapa kerat je.

Btw, aku memang takkan lupa kat korang, sbb kalau korg nak tau, korang la kawan2 lelaki aku yang 1st dalam hidup aku ni.
Wakakakkaka..
Geli tak statement aku tuh?
Tapi betul.
And korang2 la kawan2 lelaki yang first sekali aku selamba bawak balik rumah jumpa bapak aku.
Eceh..
Time barbeque Hari Raya tuh la.
Ingat tak?
2004 kalau tak silap aku.
Yang kita digelar Kumpulan Gagak Hitam tuh..
Kebetulan kan, kita semua pakai baju hitam!!!
Bee je sorang pakai biru.
Hahahah..
See, aku ingat lagi beb!
Korang lepak sampai kul 2-3 pagi kot..
Siap tolong bapak aku bukak khemahhh tuh..
Hahahhaha..

Pastu kan, Bajau ko igt tak aku accident motor masa nak gi sekolah untuk SPM?
Sampai sekolah je aku sms ko, padahal time tu tengah beratur nak masuk dewan exam.
Relax je aku msg ko ckp aku accident kan?
Hahahah..
Ko ngan Ayman dtg lawat aku kat rumah, nak tgk luka kat lutut aku?!
Hahahaha.
Gila comel dow kita time tu.
Hahahhaha..

Senang cite la kan;
I miss all of u, seriously!

(japppp.. tiba2 macam teringat. rasa nya Gloria Jean's bukak bukan masa lepas SPM laaa... Masa tuh kita Form 4 kan. Yang pasti bukan lepas SPM. Hahahahah.. Yang lepas SPM tu sebab ada antara korang start part time kerja kat GJ lepas SPM.. Dah ingat dah. Hee.)

4 comments:

edd said...

aku ingat!!!!! best dohhh.fakk.sekolah aku dahla sekolah gay tade perempuan.kira korg pun kawan2 kitorg perempuan yang 1st skali!!!

Sabrina Vee Zalani said...

haha. a'ah skola ko kan bajau kan. hahaha.. aku msk masa form 6 apaa.. gila bdk2 bertenggek kt tingkap kelas tgk AKAK AKAK form 6! halahhh.. sumpah rinduuu time tu semua! bkn time form 6 la time lepak ngan korg. hihihik

Anonymous said...

'So far la, mana yang ada ni, ada je lagi.
Shark, Bajau, Kip, Mawardy relax aje.'

npe statement nie xde name ak? blooooorr...

'Korang gelarkan aku, Bee and Awi- The Gonjengs.'

u all always the gonjens, mmg melekat..

regards,
nenen

Sabrina Vee Zalani said...

nenennnn...
(nama lucah)
hahahah.
mmg aku x nampak ko apa.
heee...
nennn jom la lepak ramai2.
sian shark.
jom jom