Tuesday, January 27, 2009

Tagged by Ola

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda...

Ola. My new blog pal. :) Thanks yah..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.-

1. Mengadap lappie
nih ha..

2. Incek boyfie adalah hobby saya yang paling best

3. Edit gambar, MySpace profile and also blog layout.
4. Memalaskan diri atas couch, peluk dan cium bantal busuk puas puas.
5. Makan.
6. Mengambil gambar- mostly gambar diri sendiri. Yes. Syok sendiri. aha.
7. Tidur. Walaupun makin lama makin saya yakin saya ada sikit insomnia.
8. Membeli membelah bahagi kan dan tambahkan dengan digit terawal. Apakah?
9. Memandu tanpa arah tuju.
10. Berangan angan dan berangin angin

4.Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
10 pembaca tag ini yang rasa berminat... :)

3 comments:

Pen Hilang said...

tagged. *giggles* lamanya tak buat mende nie..

ur mum looking great at 40 la... *smiles*

Naddy Razman said...

argh! sy xrajin na buat tag2 ni :(

Sabrina Vee Zalani said...

pen hilang: A'ah kan, mcm da lama tak dpt tag2 ni.. but its useful for someone who has nothing to do. lol.

naddy: hahahaha.. yg camni ok lg. if panjang2, time rajin tadehal lagi la for me.. hee. kdg layan gak, surveys and all. since takde keje nak buat. lol