Friday, January 2, 2009

Gatal datang lagi

Entah apesal ntah dengan aku ni!
Suka betul tengok barang barang bridal.
Lol.
Gatal sangat nak kahwin agaknya.
Eh tak lah.
Lambat lagi.
I'm sure papa pun belum boleh accept saya kahwin, sedangkan kakak pun tak kahwin lagi.
Hish nak tunggu lagi!!!
Hahahahhahahahah..
Bodoh je.
Dah tak surprise ke bila dah revealed those pics ke kamu semua?
Alah, when the right time comes, I'm sure it won't be the same as I'm dreaming of la.
Lagipun, gambar saya pakai wedding dress tuh semua belum di revealed kan.
Lol.
Just hope I'll still be blogging around when comes the time when I'm getting married.
It must be fun sharing stuffs in here.
And who knows, I'll be telling you that I'm having nausea.......................................................................................................
..............................
And comes my first baby! Yeay!
Gahahhahahaha..
God! Seriously Sabrina! Go get a rest! U're starting to talk craps now!
And you're obviously making a fool outta urself!
Shoooh!~

Hahahha bye!

Jap! Macam cantik je kahwin dengan rambut mcm ni kan! Hahahhahaha.. bye

No comments: