Saturday, December 6, 2008

Finally... err.. not exactly

My uncle, his wife and their baby princess, Aleiah is here, at my place.
And a few hours ago, I took my uncle and had a short distance drive to the nearest DVD shop around my house area.
Well, ehm obviously, I was looking for Twilight's DVD.
Found it, got it..
My uncle paid for the DVD.
But the apek said it's not the clear copy.
I took like, 5 seconds to think, and finally said; "Oh takpe. Saya nak jugak. Biasa nya berapa lama eh nak dapat yang clear punya..?"
Apek: "Biasa dua minggu macam tuh la.."
Vee: "Oh okay. Nanti saya datang beli yang clear punya jugak. Sekarang lu bagi saya ini copy yang tak clear punya.."
Hahahhahaha...
Apek: "Ini cerita pasal apa ah?"
Vee: "Vampire. Saya sudah tengok dekat itu wayang. Tapi saya mau tengok lagi. Dia punya hero manyak hemsem wooo.."
Apek: "Oh hemsem ahh??"
Hahahahhaha..
Untung kau apek, kalau ada lapan belas customer mcm aku.
Yang sanggup beli tak clear punya copy, and yang clear pun nak jugak.
Hahahha..

No comments: