Monday, December 8, 2008

Cow lembu

Oh kay...
This is my first year having to send the Qurban meats to my relatives.
And the first time, aku berbau darah lembu..
In fact aku just pegang plastik and pass dekat orang je.
But tangan semua kena darah, and bau diaa...
Wahhh!~

And masa kat rumah sorang sedara tu, aku datang dari arah belakang sorang pakcik ni, bila dah dekat, baru perasan dia tgh buat something kat kepala lembu yang besarr.. yep, kepala SAHAJA. Yeesshh..
And depan2 pakcik tu jugak, I can't control myself from saying, "Allllaaamaaaakkkk!!"
Hahahhahaha..
Ngeri doink!
And I kept making funny faces while passing the plastic bags to my relatives.
I think my face was quite obvious, sampai ada makcik tu tiba2 je offer aku cuci tangan kat rumah dia.
Heee...

Funny smell doink!

No comments: