Friday, December 26, 2008

Bed bug

Okay this entry has nothing at all to do with that title.
Hehehe..

I can't wait to watch Bedtime Stories.
I just loveee fantasy/fairy tale movies..
Lol.

Oh btw, this year's Christmas, macam dah kurang cerita yang berunsur kan Christmas. Pffft..
Last time selalu je ada Home Alone, Grinch, Richie Rich- banyak lah kan..

And... I kinda miss those old cartoons.
The first Lion King movie, Little Mermaid, Aladdin, Snow White, Pocahontas, Alice in Wonderland, Hansel & Gretel.. Lol..
Best kan best kan.


4 comments:

Rubina Yunal said...

the grinch was on TV2 on xmas eve, home alone 1-3 was on HBO this whole week kalau x silap.

percaya tak, sis hafal 80% dialog dlm cite the grinch tu? :|

hehe.

Sabrina Vee Zalani said...

haa?? seriouly? whoa im amazed! how come eh?? sis mmg obses dgn cite tuh ke? lol

ANGEL said...

Betol tu vee..
Sis rindu ngan citer home alone!bila la agaknya home alone muncul lg ek?
Bedtime story tu dah kuar kat sini,cuma sis je lum ada masa nak tgk..tp ikut citer kwn sis yg dh tgk citer tu,bunyi cam best!dia ckp mesti p tgk,kalau x rugi..heheh.

Btw,selamat tahun baru 2009 vee..

Sabrina Vee Zalani said...

hahhaha ye ke.. nanti next week if x silap ada mulan kat disney channel. haha. best gak tuh. tuh la kan.. home alone. tp v suka richie rich tuh. bapak best kaya gila camtuh. gahahahahhaha.. ok same goes to u sis, happy new yr!